Tfa 14.1024 kızartma yağı termometresi; et, balık, patates pişirirken mükemmel kızartmayı kolay bir şekilde yapmanızı sağlayan analog ekranlı yağ termometresidir.
- TFA 14.1024 kızartma yağı termometresi ile sıcaklık takibi yapabilmek için, prob kısmının üzerinde yer alan tutturma aparatı ile kabın kenarına tutturulur, prob kısmı ise yağın içine daldırılır. - Kızartma için kullanılacak en iyi sıcaklık 160°C ile 175°C değerleri arasıdır. Bu değerleri daha kolay görebilmek için kadran üzerinde bu iki değer arası yeşil renk ile işaretlenmiştir. - Balık, tavuk, patates kızartmaları sıcaklık takibi için kullanılabilir. - Probun yanındaki klips ile kızartma kabı kenarlarına tutturulabilir. - 14.1024 termometre ile yağ sıcaklık ölçümü yaptıktan sonra probun uç kısmını nemli bir bez ile silmeyi unutmayınız. - 145 mm prob uzunluğuna sahiptir. - Cihaz ölçüm yapmak için herhangi bir güç kaynağına ihtiyaç duymaz.